DAF XF získal ocenění „Polské nákladní vozidlo roku 2018“


Čtenáři předního polského časopisu o dopravě Polski Traker rozhodli hlasováním o tom, že DAF XF získal ocenění „Polské nákladní vozidlo roku 2018“. Nový DAF XF byl vybrán díky svému elegantnímu designu, špičkovým technologiím, bezpečnostním systémům a prvotřídnímu pohodlí pro řidiče.
Volba „Nákladní vozidlo roku“ od časopisu Polski Traker je nejprestižnějším uznáním v Polsku v oblasti silniční nákladní dopravy. Společnost DAF Trucks toto ocenění získala již v letech 1998, 1999, 2006, 2007 a 2014, takže nyní jej DAF obdržel již pošesté.
Uznání za inovativní řešení
Nový DAF XF získal v hlasování čtenářů titul „Polské nákladní vozidlo roku 2018“ díky mnoha svým inovativním řešením a maximální efektivitě. Nová poháněcí soustava, optimalizovaná aerodynamika, nižší hmotnost a další zdokonalení přinášejí působivé 7% snížení spotřeby paliva. Čtenáři časopisu Polski Traker navíc velmi chválili nový design kabiny a vysokou úroveň pohodlí pro řidiče.
„Uznání úspěchu na trhu“
Aleksander Głuś, šéfredaktor časopisu Polski Traker a člen poroty soutěže Mezinárodní nákladní vozidlo roku, k tomu poznamenal: „Nový DAF XF se vyznačuje působivými zdokonaleními téměř ve všech oblastech, které jsou důležité jak pro dopravní společnosti, tak pro řidiče. Provozovatelé oceňují působivý pokrok v oblasti úspory paliva, zatímco řidiči si chválí skvělé pohodlí. A navíc je titul vyjádřením uznání dlouhodobého úspěchu značky DAF v Polsku, kde společnost DAF zaujímá přední místo na trhu.“
„Cenné uznání“
„Toto uznání má vysokou hodnotu, protože jej udělují majitelé a řidiči našich vozidel,“ uvedl Richard Zink, člen představenstva zodpovědný za marketing a prodej ve společnosti DAF Trucks. „Těší mě, že pokládají DAF XF za nejlepší vozidlo pro dálkovou přepravu. Získání polského titulu ‚Nákladní vozidlo roku‘ je také vyjádřením uznání naší exkluzivní a profesionální síti servisních dealerů, která oceňovanému vozidlu poskytuje zázemí prostřednictvím nejlepších služeb v oboru.“