Společnost DAF nabízí prohlídku vozidel ve 3D virtuální prodejně – showroomu


Výrobce nákladních vozidel DAF nabízí jako první v České republice možnost prohlédnout si vybraná vyráběná vozidla ve 3D virtuální prodejně, v takzvaném showroomu. Jde o unikátní aplikaci, která po spuštění na internetu nabízí detailní pohledy do interiérů i exteriérů vozidel celé kompletní modelové řady DAF – LF, CF, XF.

Návštěvník virtuálního showroomu má možnost prohlédnout si tahače i podvozky DAF v různých konfiguracích, velmi jednoduše může prozkoumat exteriér i interiér vozidel. Nechybí ani přímý odkaz na konfigurátor DAF a možnost vyhledání nejbližšího dealera. Virtuální showroom je dostupný nejen z běžného počítače, ale také z tabletu a chytrého telefonu.

„Do každého vozidla se dá ‚nastoupit‘, prohlédnout si detailně interiér kabiny a získat k němu podrobné informace. Samozřejmostí je možnost stažení brožury, videí a fotografií, případně možnost přejít do konfigurátoru, postavit si vozidlo dle vlastních požadavků a následně kontaktovat dealera značky DAF,“ říká Jiří Brož, ředitel marketingu DAF Trucks CZ, a doplňuje: „Tento náš virtuální showroom navazuje na velmi úspěšný on-line konfigurátor. Živý pohled do kabiny bude zajímavý nejen pro zákazníky při výběru nového vozidla, ale umožní pohled na aktuálně dostupné technologie a výbavu kabiny i těm, kteří běžně takovou možnost nemají.“