Ve Varšavě zahájilo provoz středisko DAF Used Truck Centre


Ve Varšavě bylo otevřeno nové DAF Used Truck Centre (Středisko použitých nákladních vozidel), které nabízí stálý výběr ze 100 až 150 prověřených použitých vozidel DAF. Otevření střediska DAF Used Truck Centre je reakcí na rychle se zvyšující zájem o krátkodobě používaná nákladní vozidla v Polsku.

Poptávka po nákladních vozidlech DAF ve východní Evropě stále roste – nejen o ta nová, ale i o ta použitá. Všechna vozidla nabízená v novém DAF Used Truck Centre pocházejí od dceřiných společností DAF – PACCAR Financial a PacLease.

Jistota s programem First Choice
Téměř všechna nákladní vozidla v nabídce DAF Used Truck Centre ve Varšavě nesou označení First Choice. V tomto programu jsou výhradně nákladní vozidla DAF do pěti let stáří, s méně než 500 000 najetými kilometry. Tato vozidla mají vždy jasnou servisní historii se všemi pravidelnými technickými prohlídkami a prošla technickou kontrolou před prodejem, která zahrnuje více než 200 položek. Nákladní vozidla First Choice jsou ve vynikajícím stavu, s půlroční zárukou na poháněcí ústrojí. Navíc je lze financovat prostřednictvím společnosti PACCAR Financial, a to včetně smlouvy DAF na servis a údržbu.

Návod k úspěchu
Střediska DAF Used Truck Centre byla již dříve otevřena i v jiných městech, včetně Budapešti, Prahy a Lyonu, kde doplňují značková dealerská prodejní centra. Navíc je v Evropě asi stovka dalších dealerů DAF, kteří použitá vozidla DAF First Choice nabízejí.

„Středisko DAF Used Truck Centre ve Varšavě je poněkud specifické, protože je prvním showroomem, který se zaměřuje výhradně na prodej použitých vozidel," vysvětluje člen správní rady společnosti DAF pan Richard Zink, odpovědný za marketing a prodej: „Soustředěná nabídka vysokého počtu kvalitních použitých nákladních vozidel se ukázala jako dobrý návod k úspěchu. V tom samozřejmě hrají důležitou roli i vysoká spolehlivost a nízké provozní náklady vozidel DAF, doplněné vysokou úrovní pohodlí řidiče. Je více než pravděpodobné, že během několika příštích let budeme v Evropě otevírat více středisek DAF Used Truck Centre.“

Vozidla, která jsou v současnosti v DAF Used Truck Centre ve Varšavě dostupná, si můžete prohlédnout prostřednictvím odkazu www.dafusedtruckcenterwarsaw.com.