Nový model DAF CF a XF obdržel ocenění Slovinské nákladní vozidlo roku 2018


Redaktoři a čtenáři slovinských časopisů věnujících se nákladním vozidlům a dopravě „Transport & Logistika“ a „Mehanik in Voznik“ zvolili nové modely DAF CF a DAF XF vítězem ankety „Slovinské nákladní vozidlo roku 2018“. Obě řady DAF obdržely ocenění za inovace poháněcí soustavy a úsporu paliva a za vynikající pohodlí, které řidičům nabízejí.
Slovinské uznání je dalším oceněním v pořadí, protože nové modely DAF CF a XF byly vyhlášeny za „International Truck of the Year 2018“ na veletrhu Solutrans v listopadu loňského roku a minulý měsíc obdržely titul „Polské nákladní vozidlo roku 2018“.
„Nízká spotřeba paliva“
Slovinské ocenění je výsledkem hlasování redaktorů a čtenářů časopisů „Transport & Logistika“ a „Mahanik in Voznik“. Komentář k výsledkům hlasování uvádí: „Nové modely DAF CF a XF jsou důkazem, kam směřuje vývoj nákladních vozidel: nová vozidla plná inovací, s jasným důrazem na maximální zisk pro majitele a zároveň na nejvyšší úroveň pohodlí pro řidiče. Kombinace zcela nových motorů PACCAR MX, automatizovaných převodovek TraXon a zadních náprav DAF vede k vynikající spotřebě paliva a skvělým jízdním vlastnostem.“

Skvělá hodnota
„Velice nás těší, že slovinští odborníci vyjadřují uznání novým modelům DAF CF a XF jako nejlepším vozidlům pro rozvážku a dálkovou přepravu,“ uvedl Harry Wolters, člen představenstva společnosti DAF Trucks a ředitel prodeje pro evropský trh. „Podtrhuje to náš cíl vyvíjet a vyrábět ta nejlepší nákladní vozidla – pro majitele i pro řidiče.“

Popiska obrázku:
Redaktoři a čtenáři slovinských časopisů zaměřených na nákladní vozidla a dopravu v hlasování zvolili nové modely DAF CF a XF vítězi ankety „Slovinské nákladní vozidlo roku 2018“.