SPOLEČNOST DAF PŘEDSTAVILA NOVOU WEBOVOU STRÁNKU PRO VÝROBCE NÁSTAVEB


Nový internetový portál pro maximální efektivitu:

Společnost DAF představila novou webovou stránku pro výrobce nástaveb

Společnost DAF Trucks představila kompletně novou webovou stránku pro výrobce nástaveb (www.DAFBBI.com). Nová on-line platforma je k dispozici ve třinácti jazycích. Výrobcům nástaveb usnadňuje přístup k pokynům, doporučením a podkladům, které jsou důležité při výrobě nástaveb a při jejich montáži na podvozky vozidel DAF.

 Jakmile podvozek určený pro montáž nástavby opustí výrobní závod, často směřuje přímo k výrobci nástaveb, který na něj namontuje nástavbu podle určení vozidla a přání zákazníka – například sklápěcí nebo skříňovou nástavbou nebo nakládací jeřáb a opěrnými nohami. Výrobce nástaveb potřebuje dostatek kvalitních informací a maximální podporu při konfiguraci a montáži nástaveb, proto nová webová stránka s informacemi pro výrobce nástaveb poskytuje ještě podrobnější výkresy podvozků, listy s technickými údaji a výkresy součástí CAD.

 Kromě kompletně nového vzhledu byla velká pozornost věnována také zlepšení uživatelského komfortu a snazšímu získávání hledaných informací. Webová stránka například jednoznačně rozlišuje informace o vozidlech Euro 3/5 a Euro 6. Uživatelé najdou potřebné listy s technickými údaji ještě rychleji a mohou si stáhnout více listů najednou. Funkce vyhledávání usnadňuje a urychluje nalezení správného výkresu podvozku a jeho detailů.

 Cílem nové webové stránky je nabídnout vysokou úroveň podpory výrobcům nástaveb a pomoci jim při vytváření optimálních řešení tím nejefektivnějším způsobem. Proto si uživatelé mohou z webové stránky stáhnout také soubory ve formátu CAD, které lze využít při vývoji nástaveb, a k dispozici jsou také 3D animace, které zákazníkovi umožňují přesně vidět, jak bude hotové vozidlo vypadat na silnici.

 Prostřednictvím webových stránek www.DAFBBI.com mohou výrobci nástaveb také požádat o přístup ke stránce DAF BBI Plus, která obsahuje kompletní příručku pro výrobce nástaveb pro vozidla Euro 6 a podrobné produktové informace, zajímavé novinky, informace o směrnicích EU a dokumentaci k typovému schválení celého vozidla.

 Webové stránky www.DAFBBI.com a DAF BBI Plus pomáhají výrobcům nástaveb efektivně vyvíjet nástavby pro vozidla DAF pro nejvyšší kvalitu a maximální spolehlivost vozidla – díky tomu jsou dobrým příkladem programu DAF Transport Efficiency.