Společnost DAF získala dvě prestižní ocenění časopisu Commercial Fleet


Uvedená ocenění potvrzují vynikající kvalitu nákladních vozidel DAF a k nim poskytovaných služeb, které pro zákazníky znamenají minimální celkové náklady při maximální efektivitě přepravy. „Tato ocenění vyjadřují významné uznání ze strany předních provozovatelů a manažerů vozových parků ve Velké Británii a rovněž čtenářů časopisu Commercial Fleet, kteří jsou důkladně obeznámeni s potřebami segmentu nákladní dopravy,“ uvedl Richard Zink, ředitel marketingu a prodeje a člen představenstva společnosti DAF Trucks N.V.
Truck Fleet Manufacturer of the Year
Ocenění Truck Fleet Manufacturer of the Year udělila společnosti DAF porota složená z provozovatelů vozových parků a odborníků v tomto odvětví. Porotci ke své volbě uvedli: „DAF neustále přichází s dalšími inovacemi a všechna jeho nová vozidla jsou navrhována se zřetelem na minimální celkové náklady. Těch dosahuje díky velmi nízké spotřebě paliva, vyšší užitečné hmotnosti, prodlouženým servisním intervalům, maximální spolehlivosti a prémiovým pracovním prostředím řidiče.“
Commercial Fleet Truck of the Year
Nový rozvážkový DAF LF byl oceněn titulem Commercial Fleet Truck of the Year na základě hlasování čtenářů časopisu Commercial Fleet. Hlasující uváděli, že DAF LF vyžaduje nízké investiční prostředky, má velmi malý poloměr otáčení a nabízí vynikající výhled z kabiny, díky čemu je mezi řidiči velmi oblíben.
Ocenění Commercial Fleet Awards uděluje přední britský časopis Commercial Fleet Magazine.
Popisek
Společnost DAF Trucks a nový DAF LF získaly ocenění časopisu Commercial Fleet. Zleva doprava: Phil Moon, marketingový manažer společnosti DAF Trucks UK; John Mabey, PACCAR Financial; Adam Bates, manažer prodeje DAF Trucks UK Fleet Parts; Ian Grant, ředitel prodeje DAF Trucks UK Fleet.
Společnost DAF Trucks N.V. – dceřiná společnost americké společnosti PACCAR Inc, jednoho z největších světových výrobců těžkých nákladních vozidel – je předním výrobcem lehkých, středně těžkých i těžkých nákladních vozidel. Společnost DAF vyrábí kompletní řadu tahačů a podvozků pro montáž nástaveb a dokáže nabídnout správné vozidlo pro každou aplikaci. Společnost DAF také patří ke špičce v poskytování služeb souvisejících s jejími produkty: smlouvy na opravy a údržbu, finanční služby společnosti PACCAR Financial a prvotřídní služby v oblasti dodávek náhradních dílů od společnosti PACCAR Parts. Společnost DAF navíc vyvíjí a vyrábí součásti, jako jsou nápravy a motory pro výrobce autobusů a autokarů po celém světě. Společnost DAF Trucks N.V. má výrobní závody v Eindhovenu v Nizozemsku, ve Westerlo v Belgii, v Leylandu ve Velké Británii a v Ponta Grossa v Brazílii a přes 1 000 servisních dealerů a servisních míst v Evropě i mimo ni.